Muller na veoma čudan način proslavio pobjedu protiv Bešiktaša

Mnogi nisu shvatili poruku

Muller na veoma čudan način proslavio pobjedu protiv Bešiktaša

E. Čaušević

Bayern je sinoć s pet komada u mreži ispratio Bešiktaš nazad u Istanbul u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Bavarci su opravdali ulogu favorita u ovom okršaju i već jednom nogom su u četvrtfinalu ovog takmičenja. Jedan od najboljih na terenu bio je Thomas Muller koji je postigao dva gola i upisao je jednu asistenciju.

Muller je dan nakon utakmice odlučio da proslavi pobjedu, ali na veoma čudan način. Nijemac je postavio video na svom Facebook profilu koji nije bio baš jasan njegovim fanovima, odnosno nisu shvatili šta s time želi da kaže.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muhamedhulk
zena mu se bavi dresiranjem konja pa i on peovodi puno vremena na konju :D eto zasto mu je zena objavila ovaj video na insta,,,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi