Od čega je ovaj čovjek? Neymarova glava završila na Mullerovom ramenu, Brazilac "deformisan"

Savršena fotografija

Od čega je ovaj čovjek? Neymarova glava završila na Mullerovom ramenu, Brazilac "deformisan"

A. Čaušević

Thomas Muller potpuno zasluženo može poprimiti epitet neuništivog igrača. 

Mullera ne krase fudbalska tehnika kao ostale igrače, ali zbog svog osjećaja za igru, borbenosti i "žilavosti" rijetko koji igrač mu može parirati. 

Koliko je snagaž Nijemac večeras je na odličan način osjetio Neymar Junior. 

Prilikom jednog duela Neymorva glava je završila na Mullerovom ramenu, a savršena fotografija najbolje pokazuje kako je to završilo. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neymar's face meets Muller's shoulder 🥴

Posted by Bleacher Report Football on Wednesday, April 7, 2021

Inače, u sjajnom meču protiv PSG-a Muller je po ko zna koji put ostavio srce na terenu, zabio je i gol, ali je na kraju pognute glave napustio teren jer su Parižani slavili s 2:3.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi