Müller produžio ugovor sa Bayernom do 2017. godine

Veznjak vjeran bavarskom klubu

Müller produžio ugovor sa Bayernom do 2017. godine

Veznjak Bayerna iz Münchena, Thomas Muller dogovrio je produženje saradnje sa bavarskim klubom.

Müller je potpisao produženje ugovora koji ga sada za Allianz Arenu veže do 2017. godine.

 

Mladi veznjak je debitovao za prvi tim Bayerna u avgustu 2008. godine, a sezonu kasnije se izborio za mjesto u startnoj postavi.

 

Ove sezone, Müller je odigrao 25 takmičarskih utakmica za Bayern u kojima je postigao 13 golova te je asistirao za osam.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Thomas Müller je domaći talenat. Ponikao je ovdje i razvio se u veoma važnog igrača za Bayern. Sretni smo što je produžio ugovor koji je isticao 2015. godine na još dvije godine, do 2017. To je dokaz šta Bayern znači Thomasu Mülleru", rekao je direktor bavarske ekipe, Karl-Heinz Rummenigge. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti