Muller: Volim da sarađujem sa Lewandowskim

Zajedno čine ubitačni Bayernov tandem

Muller: Volim da sarađujem sa Lewandowskim

Fudbaler Bayern Munchena Thomas Muller istakao je za njemačke medije kako ne bi volio da Robert Lewandowski napusti klub.

Iako se za sjajnog Poljaka navodno otimaju PSG i Real Madrid, Muller je siguran da će Lewandowski ostati u Munchenu.

"Ne znam koliko su ozbiljne špekulacije o ponudama PSG-a i Real Madrida, ali jasno je da je on veoma važan igrač za Bayern. Osim toga, još uvijek nije prelazni rok, a i njegov ugovor je dug", rekao je Muller, te dodao:

"Volim da sarađujem sa Lewandowskim. Kada smo obojica na terenu tada imamo više prostora, jer odbrana ne može da se koncentriše samo na jednog. Odlično se poznajemo, znamo kako da se krećemo i imamo sjajnu vezu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inostrani mediji prenose vijest da su klubovi iz Pariza i Madrida spremni ponuditi čak 100 miliona eura za poljskog napadača.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi