Mladi golman Slobode o pozivu u reprezentaciju

Muminović: Nadam se da ću opravdati povjerenje selektora

E. Dindić

Danas je selektor U 21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović objavio spisak sa predstojeće susrete sa kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Na spisku se po prvi put nalazi i ime mladog golmana FK Sloboda iz Tuzle Azira Muminovića koji pruža vrlo dobre partije za tim iz Tuzle ove sezone. 

Tim povodom porazgovarali smo sa mladim golmanom Muminovićem koji je za portal SportSport.ba podijelio prve impresije nakon poziva u reprezentaciju, te o nedjeljnom susretu sa ekipom Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

" Drago mi je da sam dobio poziv za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, i nadam se da ću opravdati povjerenje selektora Marinovića što me pozvao. Što se tiče utakmice sa ekipom Zrinjskog, mi idemo na pobjedu kao i u svaki susret. Drugog izbora nemamo a šta će na kraju biti ostaje nam da vidimo", zaključio je Muminović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi