Sutra počinje "FIS gol" turnir

Muminović: Nadam se da je ovo početak jedne lijepe priče

Edmir Škorić

Veliki turnir u malom nogometu pod nazivom "FIS gol" igrat će se naredne sedmice u FIS-u.

Neki od najboljih igrača će ove godine učestvovati na prvom turniru posle dugogodišnje pauze i pokušati da osvoje prvo mjesto.

Turnir počinje u ponedjeljak u 18 sati, a nagradni fond je 10.000 KM.

"Nakon toliko godina smogli smo snage da ponovo organizujemo FIS gol turnir, koji je i prije rata bio najjači turnir u regionu, a ne bi došlo do toga da nismo imali razumijevanje ljudi iz Opštine. Želio bih se zahvaliti Cenru za sport i rekreaciju, također i ostalim sponzorima koji su podržali naš projekat. Nadam se da je ovo samo početak jedne lijepe priče koja će trajati dugo godina. Svi znamo šta je za Sarajevo značio Fisgol. Tu su dolazile ekipe s prostora bivše Jugoslavije. Sudije su nam iz Premijer lige, tu su i zaštitarske agencije, trudimo se da sve bude na visokom nivou. Želim da sve protekne u najboljem redu. Hvala svima koji su pomogli ovaj turnir", poručio je Dženan Muminović.

Top Komentari

E.Car
Gdje je Džeka organizator samo jedna ekipa može biti pobjednik (ona koja podijeli sa njim)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi