Muminović: Širokom respekt, ali bodovi ostaju na Tušnju
Fudbaleri Tuzla Cityja žele pobjedom zaključiti polusezonu

Plavi iz Simin Hana razmišljaju o nova tri boda

Muminović: Širokom respekt, ali bodovi ostaju na Tušnju

E. Dindić

Fudbaleri Tuzla Cityja sutra na svom terenu dočekuju neugodnu ekipu Širokog Brijega. Tim Elvira Baljića želi pobjedom da zaključi odličnu polusezonu koja je iza njih, dok i gosti iz Širokog Brijega sigurno ne dolaze sa bijelom zastavicom. 

Golman domaćeg tima Azir Muminović za SportSport.ba iznio je svoja očekivanja pred sutrašnji duel.

"Očekuje nas jedna veoma teška utakmica, Široki Brijeg je zaista nezgodan protivnik i svi to dobro znamo. Još jedna otežavajuća okolnost je teren stadiona Tušanj koji nije baš u najboljem stanju. Imamo nekih problema i sa povredama, što nam može biti otežavajuća okolnost, ali svi momci su pokazali da mogu konkurisati za početni sastav. U timu vlada odlična atmosfera što nas raduje i svi smo uvjereni da pobjeda neće doći u pitanje. Respektujemo ekipu Širokog Brijega, ali bodovi ostaju na Tušnju", kazao je Muminović.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Širokog Brijega na rasporedu je sutra sa početkom u 13:00 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izet
puno uspjeha u utakmici i da bodovi ostanu na Tusnju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi