Mundo Deportivo: Barcelona PSG-u za Neymara ponudila čak tri igrača

Čeka se odgovor iz Pariza

Mundo Deportivo: Barcelona PSG-u za Neymara ponudila čak tri igrača

E. Škorić

Barcelona ne želi odustati od Neymara, ali nije u situaciji da se razbacuje novcem, pa će na druge načine pokušati da vrati Brazilca.

Neymar je 2017. u rekordnom transferu od 222 miliona eura iz Barcelone otišao u Pariz, no ubrzo su počele glasine da Brazilac želi da se vrati i da nije sretan u Francuskoj. Pregovora je bilo prošle godine, ali do transfera tada nije došlo.

PSG je tada zahtijevao od Barcelone minimalno 200 miliona eura, a sada je spreman svog sjajnog krilnog napadača prodati za 150 miliona, što opet nije cifra koju, posebno u ovom teškom periodu, čelništvo Barcelone može tek tako da izdvoji za jednog igrača, pa makar bio on i Neymar.

Barcelona je, međutim, objavio je to jutros Mundo Deportivo, spremna da Parižanima u zamjenu za Neymara pošalje Ousmanea Dembelea, Samuela Umtitija i Jean-Claira Todiba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada nije poznato hoće li Parižani pristati na ovu razmjenu.

Inače, ove je sezone Neymar odigrao 15 utakmica u Ligi 1 i postigao je 13 pogodaka uz to dodavši šest asistencija, dok je u Ligi prvaka na četiri meča postigao tri gola uz dvije asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
Dembele vise povrijedjen nego sto igra. Umtiti nista posebno. Nije PSG lud da ovo prihvati
10 0
Maestro
A glupana šta rade pa ta uprava je potpuno nesposobna
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi