Muntari na kraju sezone napušta Milan

Neće biti u kadru protiv Palerma

Muntari na kraju sezone napušta Milan

Sulley Muntari neće biti u kadru Milana za sutrašnju utakmicu protiv Palerma.

To je u razgovoru za italijanske medije potvrdio i njegov zastupnik Federico Pastorello, koji je kazao da je to isključivo bio zahtjev Muntarija. 

"Muntari je tražio da ne bude u timu za vikend pošto nije u planovima kluba za narednu sezonu. Milan je dao zeleno svjetlo za to”, rekao je Pastorello.

Muntari će tako u nadolazećem prijelaznom roku morati potražiti novu sredinu, ali i izboriti se za povratak u nacionalni tim. Za reprezentaciju Gane nije igrao od prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu, kada je poslan kući zajedno sa Boatengom zbog nediscipline. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije