MUP SBK: Povrijeđena dva policajca i navijač

Žestok sukob Manijaka i Lešinara

MUP SBK: Povrijeđena dva policajca i navijač

M. Šljivak

U mjestu Oborci kod Donjeg Vakufa došlo je do žestoke tuče između navijača Željezničara i banjalučkog Borca, a u ovom sukobu tri osobe su povrijeđene.

Dva policajca i jedan navijač su povrijeđeni u žestokom sukobu kojeg su kod Donjeg Vakufa imali navijači Željezničara Manijaci i navijači Borca Lešinari. Policija Srednjobosanskog kantona je uspjela spriječiti dalji razvoj tuče, a pored troje povrijeđenih pričinjena je i veća materijalna šteta.

Navijači Borca putovali su iz Banje Luke na utakmicu sa Olimpicom u Sarajevo, dok su Manijaci išli gledati svoj klub na gostovanju u Prijedoru, a još uvijek nema informacija kako je do tuče došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.