Scene apokalipse nam stižu iz Slovenije

Utakmica prekinuta

Scene apokalipse nam stižu iz Slovenije

A. Čaušević

Da bi se neka utakmica prekinula potrebno je da se desi nešto što je u domenu više sile. 

Mura i Radomlje su igrali fantastičan meč kada su na stadionu Mestni nastale scene kao da se radi o apokalipsi.

Naime, pri rezultatu 2:2 taj dio Slovenije zadesilo je zaista snažno nevrijeme da sudija meča Borosak nije imao izbora nego da prekine meč.

Pljusak je bio toliko snažan da je zapljuskao objektive kamera koje uopšte nisu mogle snimati meč kao u normalnim uslovima.

Sve to je trajalo nekoliko minuta pa je sudija odlučio da igrače pošalje u svlačionicu, a za sada nema naznaka kada će susret biti nastavljen.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Inače, Radomlje je povelo već u prvoj minuti preko Sarića, Lotrić je izjednačio, da bi Varga opet goste doveo u vodstvo. U finišu prvog dijela izjednačio je Marosa.

Na startu drugog dijela domaći su promašili i penal. Na klupi gostiju sjedi bivši igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Marko Žulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti