11

Komentari (11)

karlhajncbrazzzo
Vidi se da je autor teksta Srbin. Voli riječ slovenački umjesto slovenski više nego hl**** jesti.
Vagabundo88
Sad ti covek kriv jer si ti nepismen? Bukvar u ruke pa nazci kako se se pise. Obrezani turcine
karlhajncbrazzzo
Piše se na oba načina, kako ko voli. :D
Isus je bio obrezan i nije jeso svinjetinu, a isto tako i Jevreji se obrezuju i ne jedu svinjetinu, pa te pitam sada da li je Isus obrezani Turcin, da li su Jevreji obrezani Turci, ako nekoga mrzis zato sto je obrezan, pa se sada pitam da li mrzis i Isusa zato sto je bio obrezan. Vagabundo88 idi se leci, psihopato bolesni.
user1585252255
Jos samo da ih Sloboda nabije i to je to.
BigBabo
Vidi te narode kako se slovenci bore. Dogurali su do grupne faze i pobjedili veliki tottenham, a dzesu bh klubovi? Mismo zivi jad.
yugopo
Zalosno,Kako SE nasi skoro pa nikako ne zalazu a I ne rade na sebi, U nasoj propaloj Premier ligi bune SE kad su na klupi, a kad dodje evropska utakmica nema ih nigdje. Mi SE trebamo ugledat Po zalaganju na Sloveniju,Crnu goru(izvukose bod protiv Holandije),igraju I'm igraci zeljni dokazivanja a ne Imena kao kod Nas!!!!
PlavoBijeli1921
Kako mozete reci za neki klub da je mali?Mura da je mali klub ne bi bila prvak Slovenije,ucesnik Lige Konferencija i ne bi pobijedila Totenham.
hacmu
Nama i dan danas veliki uspjeh to sto smo izgubili minimalno od newcastle...mislim na klupski nogomet...gdje play off,gdje grupna faza bilo kojeg natjecanja,televizor u boji za nas...
MaDaj
Hajde da se ne za****vamo, mala nego šta? Klub osnovan prije 9 godina.. velika razlika izmedju njih i nas je oni svoje vole i poštuju, dok mi svojima tražimo dlaku u jajetu.. da je kojim slučajem Tuzla city uspio učiniti ovako nešto opet bi 90% luđaka po ovim stranicama pljuvalo umjesto da podrži
user1611330382
Bravoooo Prekmurciiiii ????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.