Murilla su na zanimljiv način dočekali igrači Barce na treningu
Kolumbijac je došao iz Valencije na posudbu, a Barci je ostavljena mogućnost da za 25 mil. eura na kraju sezone otkupi njegov ugovor

Stigao na Nou Camp

Murilla su na zanimljiv način dočekali igrači Barce na treningu

E. Škorić

U redove Barcelone stigao je Jeison Murillo, koji dolazi kao posuđen igrač iz Valencije.

Kolumbijski reprezentativac pojačat će defanzivni dio Katalonaca. Prvo je stigao na posudbu, a nije isključeno da klub otkupi njegov ugovor na kraju sezone za dodatnih 25 miliona eura.

Inače, Murillo u dosadašnjem dijelu sezone nije mogao biti zadovoljan minutažom u dresu Šišmiša s obzirom da je trener Valencije više šansi davao Garayju, Vezu i Paulisti, ali u Barci smatraju da je dovoljno kvalitetan da pojača zadnju liniju ekipe s obzirom na povredu Samuela Umtitija i vječite probleme sa povredama Thomasa Vermaelena.

Iako su navijači na društvenim mrežama ustanovili da je više navijač Real Madrida nego Barcelone, Murillo je imao srdačan dočekan na Nou Campu.

Čak i na treningu je na zanimljiv način pozdravljen od svojih novih saigrača, koji su očito sretni što je Kolumbijac postao dio njihovog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti