Murillo želi da napusti Inter

Povratak u Španiju?

Murillo želi da napusti Inter

Eldar Ganibegović

Već je poznato da Valencija u posljednje vrijeme radi na dovođenju defanzivca milanskog Intera Jeisona Murilla, a sada su veoma blizu dogovora sa Interom.

Italijanski mediji prenose kako je ekipa iz Španije veoma blizu dogovora sa Interom. Navodno Murillo bi se za 14 miliona funti trebao pridružiti Šišmišima.

Tuttomercatoweb tvrdi kako predstavnici Murilla rade na dogovoru između Valencije i Intera.

Kako stvari stoje reprezentativac Kolumbije će vjerovatno napustiti Nerazzure, te potpisati četverogodišnji ugovor sa Valencijom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bez ozbira što ga Luciano Spalletti želi zadržati u ekipi, on ipak želi da napusti Italiju i vrati se u Španiju, gdje je nekada nosio dres Granade.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi