7

Komentari (7)

Husrefbeg22
Kakav rat? On je kao i svi Albanci Kosova prozivljavao najteze dane srpske vojne agresije na Kosovo. Ne znam koliko su novinari zavrsili razreda osnovn eskole pa n erazlikuju vojnu agresiju od rata i jos nigdje ne pominju srpskoga agresora.

Komentar i 5 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
A jesi li dobio " FILDŽAN ULJA " ??? joj joj i vi novinari kome ste to našli pisati ?

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
A zašto pucate minuse? Ja sam i Edin Džeko i ostali koji su bili u ratu , dobijali po FILDŽAN ULJA od UN-a kao pomoć i frtalj kg brašna i?? Pišaj mene ali šta Edin uradi od svoje karijere a bio u opsadi agresorskoj chetnicko-srpso-crnogorskoj uz pomoć JNA, eno ga ZABIJA u Milanu hvala Bogu. A vi... samo pucajte minuse, dislajkove ne interesuje me.
DadiG
Zatucano je to buraz. Valja razmisliti i skontati. Nije to lako za gutu raje
Malmi_Suomi
@DadiG hvala ti buraz moj na razumijevanju punopuno ti hvala.
Ovo gore što sam napisao, budale vjerovatno nisu skontale šta sam mislio ali nema veze . Drago mi je kada vidim INSANE, LJUDE kao što si Ti pa razumiješ i shvataš šta sam htio da kažem i šta sam u stvari DOŽIVIO.
Veliki pozdrav za tebe
DadiG
Buraz, kada vidim kakvih ljudi ovdje bude i šta pišu i njihovih rezonovanja, mene stid bude i huja me hvata. Da je bogdo više takvih kao ti, Venama_Hrabrih i Pjanke. Ja kada vidim komentar vas trojice ja ga mogu potpisati prije nego što ga pročitam
Malmi_Suomi
@DadiG drug moj, prijatelju moj virtualni šta da ti kažem/ napišem?
Znaš , kada je u pitanju rat i stradanje najviše nedužnih Bošnjaka Muslimana Bosne i Hercegovine i koji su na kraju krajeva imali embargo na branjenje onda izgubim razum i ako je ozbiljno narušeno od ranjavavanja, 19 operacija i +visoki stepen PTSP-a ali ipak se vjeruj mi ko bratu borim kao lav.
Ima nas svakakvih i ne daj Bože da smo svi isti , ne bi valjalo.
Hvala ti na lijepim riječima koje si napisao i sve najbolje .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.