Musa: Ako GOŠK ponovi jučerašnju igru, sigurno neće ispasti

Široki Brijeg poražen na Podavali

Musa: Ako GOŠK ponovi jučerašnju igru, sigurno neće ispasti

Široki Brijeg igrao je za prestiž na Podavali u Gabeli. Iako su sredinom drugog dijela imali remi i bod u džepu, do kraja je razigrani domaćin postigao dva pogotka te meč riješio u svoju korist.

"Trijumf GOŠK-a je zaslužen. Ukoliko do kraja budu igrali kao jučer sigurno neće ispasti iz Premier lige. Mi smo u Gabelu doputovali bez šest standardnih igrača, a tokom meča osjetan je bio i umor kod mojih igrača, što su možda stvari u kojima možemo potražiti razloge nešto slabije igre", rekao je Musa te je dodao:

 

"Također, teren i vremenski uslovi nisu išli na ruku ni nama ni domaćinu. Možda je i to uvjetovalo mali pad koncentracije, koji je za nas na kraju bio koban,“ izjavio je trener Širokog Brijega, Slaven Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.