Musa: Atmosfera je dobra, na sreću povrede su nas zaobišle

Trener Širokog iz Novigrada

Musa: Atmosfera je dobra, na sreću povrede su nas zaobišle

Fudbaleri Širokog Brijega odigrali su dva meča na Istria Winner Cupu u Novigradu nadomak Pule, dok je treći na programu sutra.

Trener Slaven Musa zadovoljan je igrom i dosadašnjim rezultatima.

“Sve je do sad u najboljem redu, a jedini problem je taj što treniramo na umjetnoj podlozi zbog kiše. Atmosfera je dosta dobra, a ono što me posebno raduje je da nema povreda,” kaže Musa.

Na prva dva meča nastupili su i novajlije Hugo i Pehar, čijim je nastupima Musa manje - više zadovoljan.

“Hugo je igrao obje utakmice, dok je Pehar nastupio samo na meču protiv Sesveta. Predstavili su se u dobrom svjetlu, mada sam mišljenja da i jedan i drugi mogu mnogo bolje. Tu prije svega mislim na Pehara,” dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.