Musa: Atmosfera u ekipi je sjajna, idemo na pobjedu

Vitez dočekuje Široki Brijeg

Musa: Atmosfera u ekipi je sjajna, idemo na pobjedu

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza u subotu će na svom stadionu dočekati ekipu Širokog Brijega. Biće to debi novog trenera domaće ekipe Slavena Muse protiv ekipe, koju je vodio prije dolaska u Vitez.

Ova utakmica dosta znači za obe ekipe, a posebno za ekipu Viteza, koja želi da se odmakne iz donjeg dijela tabele.Novi trener je nametnuo svoj ritam treninga i vjeruje da je u ovih 10-tak dana uspio da posloži neke kockice u ekipi.

"Imali smo malo vremena da se upoznamo, ali poznajem dosta igrača i mogu kazati da ono što pokazuju na treninzima je veoma dobro. Međutim trening je jedno, a utakmica je drugo, nadam se da ć u subotu sprovesti sve ono što se dogovorimo u svlačionici.Široki je u rezultatskoj krizi, kao i naša ekipa, tako da nam naredna utakmica mnogo znači. Ako odigramo dobru utakmicu, onda rezultat ne bih trebao izostati" ističe Musa.

Dva igrača neće biti u konkurenciji za Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hrvoje Barišić ne može nastupiti zbog crvenog kartona iz prošlog kola, dok je Ivan Livaja povrijeđen.Ostali su igrači spremni, atmosfera u ekipi je odlična, ja vrlo dobro poznajem našeg narednog protivnika, ali sve je do nas. Mi ćemo se baviti svojom igrom, nećemo igrati da ne izgubimo utakmicu, nego idemo na pobjedu, pa ćemo vidjeti šta će na kraju da bude" kazao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi