Nermin Varupa uspješno operisan u Rijeci

Teška povreda veziste Viteza

Nermin Varupa uspješno operisan u Rijeci

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza koji su prije par dana dobili novog šefa stručnog štaba Slavena Musu, u svom gradu koriste reprezentativnu pauzu kako bi se dodatno uigrali za nastavak sezone. 

Ionako poprilično tanak igrački kadar, odnedavno je oslabljen zbog povrede veziste Nermina Varupe  koji se povrijedio u kup susretu protiv Slavije.

Nedugo nakon toga obistinile su se sumnje da se radi o težoj povredi, tačnije križnim ligamentima, a jučer je Varupa uspješno operisan u Rijeci kod doktora Borisa Nemeca.

- "Otišli su mi prednji križni ligamenti lijeve noge, jučer sam operisan i hvala Bogu sve je prošlo dobro. Maloprije sam došao kući iz Rijeke, a pauza će trajati najmanje šest mjeseci", otkrio je Varupa za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj nogometaš pojačao je početkom sezone Vitez, a prije toga uspješno je nosio dres Travnika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije