Musa: Bili smo apsolutni favoriti
Za Široki je ponovno igrao junior Mirko Marić, a svoj debi upisao je i njegov suigrač Josip Ćorluka

Široki bez problema sa Orašjem u dvije utakmice

Musa: Bili smo apsolutni favoriti

Momčad Širokog Brijega danas je na Pecari ugostila Orašje u uzvratnom susretu šesnaestine finala Kupa BiH.

Široki je veliki posao napravio u prvoj utakmici kada je slavio a visokih 6:0, a u danas ne baš zanimljivoj utakmici, izabranici Slavena Muse slavili su pogotkom Kordića rezultatom 1:0.

„Čestitam Širokom na pobjedi i prolazu dalje. Mi smo svoj plafon dosegli ulaskom među 16 ekipa. Znali smo odmah da nemamo što tražiti protiv Širokog, naš jedini cilj je povratak u Prvu ligu.“, rekao je trener Orašja Đurić.

„Zadovoljstvo je prolazak među osam ekipa. Znali smo odmah nakon izvlačenja da samo apsolutni favoriti i to smo i opravdali. Orašje je danas odigralo puno bolje nego u prvoj utakmici i pokazalo da zaslužuje ulazak u Prvu ligu. Utakmica je pokazala neka rješenja za sljedeće kolo Premijer lige kada na Pecari gostuje GOŠK. Priliku su dobili i neki juniori i tako će u dogovoru sa šefom omladinskog pogona, Tonijem Karačićem, biti i ubuduće, najbolji če dobiti svoju priliku.“, rekao je trener Širokog Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti