Musa: Bili smo bolji, zasluženo smo pobijedili

Trener Širokog Brijega zadovoljan

Musa: Bili smo bolji, zasluženo smo pobijedili

Trijumfom nad Veležom Široki Brijeg uhvatio je priključak za vodećim dvojcem triom i do kraja uz izuzetno povoljan raspored može učiniti velike stvari. 

Slaven Musa bio je zadovoljan nakon utakmice u Mostaru.

„Možda nekome izgleda da je bila glat pobjeda, ali ja to ne gledam tako. Ušli smo u meč sa potrebnom dozom agresivnosti, poveli smo na vrijeme pa je kasnije bilo mnogo lakše. Drugi gol došao je u idealno vrijeme po nas,“ kazao je nakon utakmice Musa, te dodao:

„U drugom poluvremenu se nismo željeli povući, nastavili smo sa otvorenom igrom što se isplatilo pogotkom Wagnera. Mislim da smo cijelim tokom bili kvalitetniji odnosno da smo zasluženo pobijedili.“

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.