Musa: Borit ćemo se za Evropu

Plemići uzeli bod na Grbavici

Musa: Borit ćemo se za Evropu

Adnan Beganović

Fudbaleri Zrinjskog u 4. kolu Premijer lige gosotovali su na Grbavici s koje su se kući vratili sa jednim bodom, a trener Plemića Slaven Musa zadovoljan je sa onim što je njegova ekipa pokazala na utakmici.

"Imali smo problema sa sastavom, odnosno Zadro i Aničić zbog povreda nisu ni doputovali u Mostar, dok se Bekić prije utakmice požalio na prehladu, pa je ostao na klupi. U prvom dijelu nismo toliko loše stajali i nakon prvog gola nisam želio da srljama. Naš cilj je bio napasti na kraju utakmice, pokušati iznenaditi Želju. Međutim, uspjelo nam je da prije toga postignemo tri gola i zadovoljan sam sa osvojenom bodom", rekao je Musa.

"Prije ove utakmice sam tvrdio i dalje stojim iza toga, Željezničar ima najbolju ekipu u Bosne i Hercegovini. Gledao sam uživo i Borac, i Široki i Sarajevo, te mislim da su Plavi mnogo bolji, no zašto nemaju adekvatne rezultate, na to pitanje odgovore moraju potražiti Amar i njegovi izabranici", osvrnuo se Musa na krizu rezultata sarajevske momčadi, te je na kraju dodao:

"Sa pet bodova iz četiri kola mogu biti i zadovoljan i nezadovoljan. U gostima smo osvojili svih pet, dok smo kući poraženi od Olimpica. Mlada smo ekipa, koja će još mnogo oscilirati, no mislim da ćemo se na kraju boriti za Evropu".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.