Musa: Čast mi je i zadovoljstvo biti na klupi Širokog

Službeno predstavljen novi trener Širokobriježana

Musa: Čast mi je i zadovoljstvo biti na klupi Širokog

Danas je u prostorijama Nogometnog kluba Široki Brijeg održano službeno predstavljanje novog trenera Širokog Slavena Muse, te najava 3. kola BH Telecom Premijer lige.

Nakon kiksa u Europi protiv irskog St.Patrick'sa, te remija na Pecari protiv Slavije, Uprava kluba s Pecare sporazumno je raskinula ugovor sa trenerom Marijanom Bloudekom i pošla u potragu za novim šefom stručnog stožera.

Prošlog vikenda činilo se da je to mjesto upražnjeno Samirom Toplakom, međutim, samo dan nakon što je postignut dogovor, Toplak je zbog privatnih problema odustao od klupe Širokog.

Novo rješenje pronađeno je jako brzo u vidu dotadašnjeg trenera GOŠK-a i nekadašnjeg trenera Zrinjskog i ranije Branitelja, Slavena Muse.

„Čast mi je i zadovoljstvo što sam novi trener Širokog Brijega. S obzirom na igrački kadar i rejting kluba normalno je da se očekuju trofeji, a meni bi bilo posebno drago da oni dođu dok sam ja na klupi Širokog.“, rekao je na početku svog obraćanja medijima novi trener Širokog Slaven Musa.

„Već sutra nas očekuje utakmica i ja očekujem poboljšanje u igri i nadam se da ćemo od sutra okrenuti jednu novu stranicu. Prvenstvo je tek počelo, izgubljeno je par bodova, ali ima još 28 kola i Široki Brijeg će u svakom od njih ići na pobjedu.“, rekao je Musa.

Široki Brijeg će sutra u okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige na Pecari ugostiti momčad Radnika.

„Imao sam priliku gledati Radnik dva puta ove sezone. Očekujem jednu zatvorenu formaciju sa jednim isturenim napadačem, međutim, sve ovisi o našoj igri. Ne podcjenjujemo nikoga ali tu na Pecari smo mi favoriti.“, rekao je Musa.

Što se tiče igračkog kadra svi igrači su u trenažnom procesu. Landeka je počeo trenirati ali najvjerojatnije neće nastupiti do susreta sa Čelikom jer stručni stožer ne želi da se ozljeda obnovi, Brekalo je nakon operacije isto počeo s treningom, a nakon lakših ozljeda na raspolaganju su Bajano, Jurčević i Damir Džidić.

Utakmica između Širokog Brijega i Radnika na rasporedu je sutra, subota 18. kolovoza, s početkom u 20:00 sati na stadionu Pecara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.