Musa: Cijenimo Olimpic, ali naš jedini cilj su tri boda
Musa najavljuje maksimalnu angažiranost i borbenost ekipe

7.kolo BHTelecom Premijer lige BiH

Musa: Cijenimo Olimpic, ali naš jedini cilj su tri boda

Nakon remija protiv Gradine u Orašju momčad Širokog Brijega dočekuje Olimpic na Pecari.

Posljednji susret ove dvije momčadi u zadnjem kolu prošle sezone na Pecari je završio bez pobjednika, kao i onaj susret u kojem je Olimpic bio domaćin.

U klubu s Pecare su svjesni da ovo nije bio start prvenstva kakav su svi očekivali s obzirom na ambicije ali vjeruju da se momčad pomalo diže i da će na kraju završit i u vrhu.

„U Kupu smo igrali protiv ekipe koja nije imala što izgubiti dok smo mi mogli puno toga. Sve osim prolaza u tom susretu za nas bi bila katastrofa. Ako bi mogao poželjeti nekoga u idućem kolu volio bi Rijeku iz Viteza ili pak nekog iz susjedstva, Čapljinu ili GOŠK-a.“, osvrnuo se Musa na Kup utakmicu protiv Branitelja u kojoj je njegova ekipa slavila 2:0 i prošla u osminu finala.

Olimpic na Pecaru dolazi sa novim trenerom, Husrefom Musemićem, koji je na Pecari znao iznenaditi domaćine.

„Cijenim Olimpica ali mi igramo na domaćem terenu i jedini cilj su sva tri boda. Oni su u ovom tjednu promijenili trenera i koliko će to utjecati na utakmicu me iskreno i ne zanima jer smo bitni mi. Moramo podići razinu naše igre i uz maksimalnu borbenost i angažiranost cijele momčadi, što mogu obećati našim navijačima, doći do pobjede.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

Musa u ovoj utakmici neće moći računati na Zlomislića koji je u Kup utakmici dobio crveni karton te na Bajana koji je zadobio ozljedu leđa u istom susretu.

Utakmica između Širokog Brijega  i Olimpica na rasporedu je danas sa početkom u 19:45 sati i bit će u izravnom prijenosu na BHT1 televiziji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.