Trener Širokog o planovima u nastavku sezone

Musa: Cilj Širokog je izlazak u Evropu

Midhat Šljivak

Trener Širokog Brijega Slaven Musa, govorio je za SportSport.ba o planovima Širokobriježana u nastavku sezone u prvenstvu i Kupu Bosne i Hercegovine, kao i o toku priprema pred nastavak sezone u Premijer ligi.


Musa je za naš portal istakao kako je zadovoljan dosadašnjim radom, te je najavio nove akcije svog tima.

"Možemo biti zadovoljan ovim što smo napravili. Odigrali smo dvije utakmice, uvjeti su dosta dobri. Ide zasad sve po planu. Vratili su nam se i povrijeđeni igrači. Malo nam problem predstavlja povreda Landeke, ali se nadam da će i on za koji dan biti spreman. Drago mi je što smo se malo makli iz Širokog Brijega, iako i dole imamo dobre uvijete. Igramo još dvije utakmice ovdje, a po povratku u Široki igraćemo još nekoliko utakmica pred početak prvenstva. Nadamo se da ćemo ispraviti sve greške koje postoje u igri i spremni ući u prvenstvo", rekao je Musa.

Trener Širokobriježana je potom istakao kako se nada da će klub ispuniti svoje ciljeve, a to su osvajanje Kupa i izlazak u Evropu

"Smatram da ćemo biti jači za 20-30% u nastavku prvenstva. Nadam se da ćemo ostvariti ciljeve, odnosno izaći u Evropu. Igramo i u Kupu i uz svo poštovanje prema našim protivnicima imamo realne šanse za osvajanje Kupa", dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.