Musa danas proziva, Duro traži novi klub

Plemići od danas u pogonu

Musa danas proziva, Duro traži novi klub

Adnan Beganović

Rukometaši mostarskog Zrinjskog danas će početi sa pripremama za narednu sezonu. U 14 sati šef struke Slaven Musa izvršit će prozivku na kojoj sasvim sigurno neće biti Vlade Zadre, Mladena Žižovića i Samira Dure.

Zadro i Žižović su nešto ranije napustili Plemiće, a posljednje informacije govore da je i Duro u potrazi za novim angažmanom.

Iskusnom veznjaku je saopšteno da se radi na podmlađivanju momčadi, te da može potražiti novu sredinu. Još uvijek se ne zna gdje će Duro nastaviti karijeru, mada navodno ima nekoliko ponuda iz premijerligaških klubova.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti