Musa: Došli smo da pobijedimo, ali zadovoljni smo bodom

Nakon remija sa Borcem

Musa: Došli smo da pobijedimo, ali zadovoljni smo bodom

Nakon 2:2 remija u derbiju 12. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Borca i Širokog Brijega zadovoljniji svakako može biti  trener gostiju Slaven Musa, obzirom da su u dva navrata njegovi fudbaleri uspjeli stići rezultatski zaostatak od po jednog gola.

„Mi smo pokušali doći do pozitivnog rezultata, iskren da budem mi smo ovdje stigli da pokušamo pobijediti. Znali smo da je Borac dobra ekipa, ali i da ćemo mi imati svoje šanse. Pokušao sam sa dvojicom igrača na krilima koji igraju suprotnim nogama i mislim da je to dalo određene rezultate“, kazao je terener Širokog Brijega Slaven Musa, te dodao:

„Moram biti zadovoljan ovim rezultatom, iako smo imali nekoliko dobrih prilika, uostalom vidjeli ste da Kordić promašio nemoguće i onda zabio fanatastičan pogodak. Mislim da je ova utakmica potvrdila da Premijer liga ima kvalite i da priče koje ju osporavaju nisu na mjestu“.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.