Musa: Idemo igrati nogomet

Škriparima zabranjen dolazak

Musa: Idemo igrati nogomet

Momčad Širokog Brijega će sutra u okviru uzvratnog susreta četvrtzavršnice Kupa BiH gostovati u Zenici kod Čelika.

U prvom susretu na Pecari Široki je poveo već u 11. minuti preko Wagnera, međutim, u finišu utakmice gosti iz Zenice preko Kajkuta dolaze do remija (1:1).

„Mi nismo bili pravi u toj utakmici, a vjerujemo da je Čelik tada dao maksimum. Nismo momčad koja se brani, imamo tehnički i taktički sposobne igrače i idemo igrati nogomet. Ukoliko želimo u polufinale moramo postići pogodak. Bit će šest sudaca, TV prijenos, vjerojatno dobro ispunjen stadion i svi su preduvjeti tu da uživamo u spektaklu u kojem ćemo, nadamo se na kraju slaviti mi.“, rekao je prije današnjeg treninga na Pecari trener Širokog Slaven Musa.

„Atmosfera u ekipi je odlična, napokon je pronađena „kemija“ i ukoliko budemo „fajteri“ kao u Banja Luci protiv Borca, vjerujem da ćemo biti među četiri momčadi u Kupu BiH.“, rekao je Vedran Ješe.

U ovoj utakmici Musa neće moći računati na već odavno ozlijeđenog Landeku, a vjerojatno neće konkurirati ni Damir Džidić jer ga Musa mora sačuvati za posljednje kolo Premijer lige protiv Željezničara kada na raspolaganju nema Ivicu Džidića zbog tri žuta kartona.

Spomenimo i to da na ovoj utakmici neće nazočiti najvjerniji navijači Širokog, „Škripari“, zbog preporuke NS BiH i PU Zenica da ne dolaze u Zenicu jer se radi o rivalskim skupinama i mogući su izgredi. Ovu zabranu na Pecari smatraju nezadovoljavajućom ističući da su u prvom susretu bez ikakvih problema na Pecari podršku Čeliku davali njihovi navijači.

Susret je na rasporedu u srijedu, 21. studenog, na Bilinom polju s početkom u 16:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.