Musa: Idemo u Gabelu po dobar rezultat

Trener Širokog želi dobar rezultat

Musa: Idemo u Gabelu po dobar rezultat

Slaven Musa najavio je uoči prvog finalnog meča Kupa BiH da bi bio zadovoljan i remijem uz postignuti gol, a nakon devedeset minuta na manjem sarajevskom stadionu imao je razloga za zadovoljstvo.

Široki Brijeg izborio je obećavajućih 1:1 uoči uzvrata na Pecari. U Međuvremenu će Širokobriježani na gostovanje u komšijsku Gabelu, te će za sedam dana u derbiju kola ugostiti Borac.

"Idemo u Gabelu po dobar rezultat. Znamo da domaćinu gori pod nogama, ali vjerujem da moj oslabljeni tim ipak može do povoljnog rezultata. Rasterećeni smo, imperativ ne postoji i upravo tu vidim našu priliku", kaže Musa koji je na prva tri kola tekuće sezone sa klupe predvodio GOŠK.

Zdrvastveni bilten uoči ovog gostovanja nešto je povoljniji u odnosu na minuli meč na Grbavici.

"U četvrtak je Ljubić trenirao normalnim intezitetom tako da je moguće da bude u konkurenciji je za nastup protiv GOŠK-a. Serdarušić još nije zdrav, a novi problem je i povreda Ćorića koji je napustio sinoćnji trening nakon što je izvrnuo zglob. Vidjet ćemo na večerašnjem treningu u kakvom je stanju i hoće li moći igrati u Gabeli", dodao je Musa.

Uz Serdarušića, Damira Džidića i Šilića, u konkurenciji za Gabelu možda neće biti ni Ivica Džidić zbog prehlade.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.