Nakon remija u derbiju kola

Musa: Imali smo bolje prilike za tri boda nego Željezničar

Nakon pobjede u 1. kolu na svom terenu od 2:0 protiv Radnika iz Bijeljine, Široki Brijeg je u derbiju 2. kola BH Telecom Premijer lige remizirao protiv Željezničara na Grbavici odogravši 1:1.

Ekipa sa Pecare je u samom finišu mogla i do punog plijenaali je Antolović odbranio udarac Ivankovića, a potom je Zakarić šutirao preko gola. Ipak trener Širokog Brijega Slaven Musa smatra da je njegov klub bio bliži pobjedi na Grbavici, no nije nezadovoljan bodom.

Široki je vodio golom Wagnera na Grbavici u večerašnjem susretu drugog kola Premijer lige, no Kosorić je donio Plavima na kraju bod.

"Kada igraju Željo i Široki, bez obzira gdje, to su dobre utakmice i mislim da je publika mogla uživati. Željezničar je imao dominaciju u određenim dijelovima utakmice, u nekima mi. Kada se sve sabere i oduzme, ne možemo biti nezadovoljni bodom", istakao je Musa.

"Objektivno, imali smo bolje prilike za tri boda nego Željezničar, ali ne možete biti nezadovoljni kada osvojite bod na Grbavici", kazao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.