Musa: Imali smo loš dan

Treneri nakon utakmice u Travniku

Musa: Imali smo loš dan

M. Šljivak

Vodeći tim bh. Premijer lige ekipa Širokog poražena je danas u posljednjem susretu 10. kola od Travnika na Piroti s 2:1...

Trener Širokog Slaven Musa za poraz krivi loš dan...

"Imali smo loš dan. Svi imaju takav dan, a nama se danas desio u 10. kolu. Čestitam Travniku na zasluženoj pobjedi", rekao je trener Širokog Slaven Musa nakon utakmice u Travniku.

Trener Travnika Husnija Arapović je, naravno, zadovoljan osvajanjem tri boda protiv vodećeg tima Premijer lige.

"Igrači su dokazali su da mogu igrati protiv svakoga. Imamo dobar kadar, ali moramo uigrati neke stvari. Ovakvi golovi iz prekida nam se ne smiju dešavati", dodao je Husnija Arapović.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.