Strateg Širokog Brijega uoči Sarajeva

Musa: Imamo ekipu koja može parirati Sarajevu

Ekipa Širokog Brijega danas će na Pecari ugostiti Sarajevo, a ovom prilikom razgovarali smo sa trenerom, Slavenom Musom. Također, iskoristili smo priliku da porazgovaramo o Kupu u kom se njegova ekipa susreće sa Željom.

 "Sigurno da je cilj Širokog Brijega da izađe u Evropu i već smo jednom nogom u Evropi. Ukoliko Željezničar osvoji prvenstvo mi bez opterećenja možemo igrati to finale Kupa. Imali smo splet okolnosti koji nije išao u našu korist. Bilo je povreda nekih igrača, slabe realizacije, nedostatak sportske sreće. Međutim to je iza nas moramo krenuti dalje", rekao je Musa dodavši:

 

"Dolazi nam Sarajevo i to je izvanredna prilika da postignemo jedan dobar rezultat i ja se nadam našoj pobjedi.

 

Musa je potom dao kratak komentar na finale Kupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Nema nikakvih tajni između nas i Željezničara. Ekipe se odlično poznaju, igrali su dosta utakmica. I jedna i druga momčad imaju svoje adute i vidjet ćemo šta će na kraju prevagnut. Ja sam uvjeren da moja ekipa ima kvalitet da odigra dvije dobre utakmice i konačno da osvojimo Kup".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.