Musa: Imamo kvalitetu da slavimo protiv Sarajeva

Trener Širokog Brijega uoči Sarajeva

Musa: Imamo kvalitetu da slavimo protiv Sarajeva

Ekipa Širokog Brijega sutra će na svojoj Pecari dočekati Sarajevo u okviru 23. kola Premijer lige BiH.

Uoči ovog duela, svoja predviđanja o susretu dao je šef stručnog štaba Širokobriježana, Slaven Musa.

 

"Za ovaj susret ne mogu konkurirati Ante Serdarušić, Damir Džidić te Davor Landeka, svi ostali su spremni i zdravi. Još do utakmice imamo dva treninga i nadam se da neće biti nikakvih problema. Uvjeren sam da imamo kvalitetu da slavimo protiv Sarajeva. Bit će i lijepo vrijeme, dosta publike, atraktivan protivnik i svi su uvjeti da se odigra jedna dobra utakmica", rekao je Slaven Musa te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Osnovna snaga Sarajeva po meni je napadač Hadžić koji je među tri napadača u našoj ligi sigurno i mi ćemo sve pokušati da neutraliziramo njegove pokušaje, naravno uz dosta dobra dva krilna igrača Todorovića i Suljića kao i Melunovića koji je dosta dobar igrač"

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.