Musa: Imamo realne izglede za plasman u četvrtfinale

Široki Brijeg za protivnika dobio Radnik iz Bijeljine

Musa: Imamo realne izglede za plasman u četvrtfinale

Široki Brijeg nedavno je uz postignuti gol otkinuo bod kod Radnika u Bijeljini u utakmici u kojoj je bio mnogo bliži trijumfu u odnosu na domaćina.

Klubovi koji su sa po 16 bodova, bodovno izjednačeni sastat će se i u osmini finala Kupa BiH. Prva utakmica na programu je na Pecari 23. oktobra.

“Zadovoljan sam ishodom današnjeg žrijeba. Objektivno smo kvalitetniji od Radnika i vjerujem da ćemo proći u narednu rundu takmičenja. Bilo je lakših protivnika, ali ruku na srce i dosta težih u odnosu na Radnik. Dobra je stvar što se prva utakmica igra na našem terenu i što mi u odnosu na njih imamo širi igrački kadar. Ono što me ne raduje je dalek put na uzvrat u Bijeljinu,” kazao je Musa, te dodao:

“Ne znam kako će se Radnik postaviti jer su nedavno u šesnaestini finala protiv Branitelja igrali bez pet standardnih igrača. Bez obzira u kojem sastavu da nam se suprostave smatram da imamo realne izglede za prolazak dalje.”

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.