Musa: Loš dan u kojem nas ništa nije išlo

Široki potopljen u Bijeljini

Musa: Loš dan u kojem nas ništa nije išlo

Jedno od najvećih u moru iznenađenja u ovom kolu priredio je danas Radnik koji je sa pomalo nevjerovatnih 4:0 kući ispratio Široki Brijeg koji je do danas uvezao tri pobjede.

"Ne kažem da nije pobjedio bolji protivnik danas, ali konačan rezultat samo je splet nesretnih okolnosti po nas. Sreća nam je kad – tad morala okrenuti leđa, a ako je tako neka se to onda desilo na samo jednoj utakmici, makar konačan rezultat bio i katastrofalan po nas."

 

"Imali smo loš dan u kojemu nas ništa nije išlo, a protivnik je pogađao iz svih prilika i poluprilika koje su danas napravili. Nisam zadovoljan iz razloga što smo dva prva gola primili iz prekida, i praktično već tad potpisali poraz", kaže Slaven Musa, trener Širokog Brijega, te dodaje:

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teren je bio katastrofalan, ali to nije i ne smije biti alibij. Domaćin se jednostavno bolje snašao i u takvim uslovima nanio nam najteži poraz ove sezone. Nisam zadovoljan, ali idemo dalje. Start proljetnog dijela bez obzira na današnji meč smatram uspješnim."

 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.