Musa: Morali smo igrati s četiri napadača

Trener Širokog Brijega nakon remija sa Slobodom

Musa: Morali smo igrati s četiri napadača

U derbiju 10. kola BH Telecom Premijer lige su na Pecari snage odmjerili Široki Brijeg i Sloboda.

Meč je okončan najnepopularnijim rezultatom (0:0), a nakon utakmice trener domaćeg tima nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

"Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu. Sloboda je djelovala mnogo bolje na terenu, ali ni oni nisu stvorili previše šansi. U nastavku smo pokušali doći do pobjede, a malo su nas omele i prinudne izmjene", rekao je Musa, i dodao:

"Bio sam primoran izmijeniti dva fudbalera i zaigrati sa četiri napadača. Međutim, nismo došli do pogotka a najveće zasluge za to pripadaju Slobodi, koja je odigrala vrlo dobro".

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Široki Brijeg u narednom kolu gostuje Slaviji.

"Ići ćemo na tri boda u Istočnom Sarajevu. Nadam se da će barem jedan od dvojice igrača koji su danas zadobili povrede biti spreman za taj meč", zaključio je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti