Musa: Najvažnije je da smo slavili
Trener Širokog smatra da njegova momčad može dati još više

Nestorović: Široki je zrelija i bolja ekipa

Musa: Najvažnije je da smo slavili

Momčad Širokog Brijega slavila je u okviru 3.kola BH Telecom Premijer lige na Pecari protiv Radnika rezultatom 2:0.

Širokobriježani su za razliku od prva dva kola sada djelovali puno bolje, a kako ističe trener Musa, po njegovom mišljenju ova ekipa može još puno dati.

„Čestitam svojim igračima na pobjedi, sada je najvažnije da smo slavili što je jako važno za naše samopouzdanje. Radnik je pokazao da zna igrati, pogotovo u prvom dijelu. Mi ništa preko noći ne možemo promijeniti ali mislim da smo igrali na nekih 60% mogućnosti i da ova ekipa može još puno toga dati. Kriterij je bio prestrog jer utakmica nije bila takva da se podijeli ovoliko kartona.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Slaven Musa.

Trener gostiju iz Bijeljine, Darko Nestorović, nije bio nezadovoljan prikazanim od strane svojih igrača koji su imali svoje prilike.

„Čestitam svom kolegi i prijatelju Musi na zasluženoj pobjedi. Vidjelo se da je Široki zrelija i bolja ekipa. Imali smo svoje šanse ali ih nismo iskoristili i to je naša boljka. Isključenje je prelomilo utakmicu jer mi više nismo mogli parirati domaćinima. Mislim da smo oštećeni za penal i za crveni jer s obje strane je bilo startova ali nijedan nije bio opasan i za opomene pa ovoliki broj kartona nije bio potreban.“, rekao je trener Radnik.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.