Musa: Nećemo kukati, izgubiti ne smijemo

Trener Vitežana pred Čelik

Musa: Nećemo kukati, izgubiti ne smijemo

Samir Mlaćo

Nakon remija u prošlom kolu sa Metallegheom, nogometaši Viteza na svom stadionu u subotu će ugostiti momčad Čelika, koja se također bori za opstanak u društvu najboljih.

Vitežani već odavno ne znaju za pobjedu, ali u subotu moraju krenuti na tri boda. Svjestan toga je i trener Vitezažan Slaven Musa.

"Nećemo kukati i plakati, ali definitivno će nam hvaliti Barišić i Hodžurda. Ne možemo u ovoj situaciji reći da bi nas jedan bod zadovoljio, ali mi ovu utakmicu definitivno ne smijemo izgubiti. Nećemo ići grlom u jagode, tražit ćemo pobjedu, ali ćemo sigurno voditi računa i o odbrani", kazao je Musa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Viteza i Čelika igra se u subotu sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije