Musa: Nemamo pravo na opuštanje

Oprez pred Leotar

Musa: Nemamo pravo na opuštanje

Najlakši posao u sutrašnjem kolu očekuje fudbalere Širokog Brijega, ali daleko od toga da ovaj pretendent na titulu gostovanje u Trebinju dočekuje opušten. 

Trener Slaven Musa je oprezan uz vjeru u nove bodove i eventualni plasman na čelo tabele.

„Sutra idemo pobijediti i osvojiti tri boda, ali bez podcjenjivanja protivnika. Istrčat ćemo u najjačem sastavu kojim raspolažemo u ovom trenutku. Prava na opuštanje nemamo, dobro smo trenirali cijelim tokom sedmice i nadamo se najboljem,“ izjavio je trener Slaven Musa, i dodao da manje razmišlja o igrama i rezultatima direktnih konkurenata u borbi za naslov.

„Normalno je da će nas nakon meča interesovati rezultat iz Mostara i sa Otoke, ali do tad ćemo biti koncentrisani samo na nas, odnosno na Leotar. Nakon Zrinjskog sam rekao da želim pet pobjeda do kraja, već smo ostvarili dvije, ja se nadam da je sutra na redu treća.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U timu zbog povreda neće biti Ivice Džidića i Ljubića, dok su kartonirani Ćorić, Pehar i Barišić.

„Na dispoziciji je ponovo Plazonić, a na bokove će Blajić i Marković,“ otkrio je posljednje dileme strateg Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.