Musa odličan: All Star tim Evrope bolji od US Path tima
Foto: Screenshot

Ponovo sjajna igra bh. košarkaša

Musa odličan: All Star tim Evrope bolji od US Path tima

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa već nekoliko dana nalazi se u italijanskom Trevisu gdje se održava NBA kamp "Adidas Eurocamp".

Najbolji igrači iz cijele Evrope i Amerike učestvuju na NBA kampu koji služi za skautiranje budućih NBA igrača. Bosna i Hercegovina ove godine ima dvojicu košarkaša na NBA kampu, a to su Džanan Musa i Amar Gegić. 

Musa je jučer odigrao sjajan meč u pobjedu All Star tima Evrope protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država. Već danas Musa je ponovo istrčao na parket, a All Star tim Evrope snage je odmjerio protiv američkog Path tima.

Bh. košarkaš je ponovo odigrao sjajan meč, a pogotovo je briljirao u prvom poluvremenu. Musa je utakmicu završio sa 11 poena, te je još dodao pet skokova i tri asistencije. All Star tim Evrope na kraju je slavio s skoro 30 poena razlike, 91:65.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi