Musa: Opuštanja ne smije i neće biti

Široki Brijeg pred Leotar

Musa: Opuštanja ne smije i neće biti

Bod u Banjoj Luci i visoka pobjeda nad Radnikom u Kupu BiH vratili su vedrinu i samopouzdanje u svlačionicu Širokog Brijega.

Zdravstveni bilten također je povoljan, pa sa mnogo optimizma na Pecari dočekuju naredni prvenstveni meč protiv Leotara.

“Nadam se da je ova utakmica protiv Radnika bila preokret kada su u pitanju utakmice protiv uslovno rečeno slabijih protivnika. Favoriti smo u utakmici protiv Leotara, objektivno smo kvalitetniji tim, a uz sve to oni će sutra igrati oslabljeni, tako da očekujem sigurnu pobjedu svojih igrača. Naravno ne kažem da će protivnik ovdje doći da izgubi, opuštanja ne smije i neće biti,” najavio je trener Slaven Musa.

Zbog crvenog kartona zarađenog u Kupu mladi Zvonimir Blajić neće nastupiti protiv Leotara, dok su svi ostali igrači Musi na raspolaganju.

“Svi su zdravi i spremni. Neke sam odmorio u Kupu, a i sama utakmica protiv Radnika bila je takva da se tokom drugog poluvremena niko nije mogao umoriti. U tim se vraćaju Špikić, Ivica Džidić, Kordić i Landeka koji će vjerovatno krenuti od prvog minuta,” dodao je trener Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.