Musa otputovao u Bugarsku pogledati Levski

Sutra protiv Branitelja, Brekalo na probi u Dynamu

Musa otputovao u Bugarsku pogledati Levski

Trener Širokog Brijega Slaven Musa u društvu generalnog tajnika, Dragana Solde, otputovao je u Sofiju pogledati susret Levskog i Irtiša.

Musa se otišao uživo uvjeriti o mogućnostima i kvaliteti sljedećeg protivnika Širokobriježana u Europskoj ligi za kojeg svi smatraju da će biti favorizirani Levski.

Što se tiče igračkog kadra momčadi s Pecare on je kompletiran dolaskom Zorana Plazonića umjesto Tomislava Mazalovića, te priključivanjem reprezentativaca Marića i Špikića dok će Branimir Odak na posudbu u Branitelj. Klub je napustio i vratar Robert Mikulić koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Čapljini.

Još jedna novost je da je  ovih dana na probnom roku u njemačkom niželigašu Dynamo Dresdenu bio branič Slavko Brekalo kojeg je podsjećamo Široki posudio novom premijerligašu Vitezu. No, o eventualnom transferu Brekala  u Dynamo još se ništa ne zna.

Jedini igrač koji je van treninga je Damir Džidić i on će biti odsutan još najmanje četiri tjedna.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.