Musa: Pobjeda nam mnogo donosi, veći motiv nije potreban

Trener Širokog pred Prijedor

Musa: Pobjeda nam mnogo donosi, veći motiv nije potreban

U odličnoj formi fudbaleri Širokog brijega dočekuju sutrašnji meč u Prijedoru protiv Rudara. 

Trijumfi nad Veležom u Mostaru i nad Sarajevom na Pecari dali su vjetar u leđa Širokobriježanima pred posljednji susret u jesenjem dijelu sezone.

„Posljednja utakmica jesenjeg dijela sezone je pred nama i naravno dat ćemo sve od sebe da uspješnu jesen kraju privedemo na najbolji način. Znamo da nas očekuje težak teren pa smo se psihički pripremili i na to. Učinit ćemo sve kako bismo upisali nove bodove,“ kazao je trener Slaven Musa, te dodao:

„Optimisti smo, u dobroj formi dočekujemo utakmicu željni pobjede koja nam mnogo može donijeti. U slučaju trijumfa bismo završili kao prvoplasirani ili drugoplasirani tim na tabeli, mislim da igračima veći motiv nije potreban.“

Zbog tri žuta kartona u timu Širokog Brijega neće biti Gorana Zakarića i Ivice Džidića, dok je zbog stomačnih tegoba u Širokom Brijegu ostao Vedran Ješe.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.