Musa: Protiv Irana ćemo izvesti najbolji mogući sastav

Pomoćni trener BiH pred Iran

Musa: Protiv Irana ćemo izvesti najbolji mogući sastav

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prijateljski meč protiv selekcije Irana.

Zmajevi će na Koševu ugostiti ekipu Irana, a danas je održana i press konferencija našeg tima pred ovu utakmicu.

Na press konferenciji govorio je pomoćni trener iz našeg tabora Slaven Musa.

"Sigurno da je bitan rezultat to ćete vidjeti po sutrašnjem sastavu jer ćemo izvesti najbolji mogući sastav za koji vjerujemo da će ostvariti povoljan rezultat, a to je pobjeda. Želimo i da pružimo šansu igračima koji su manje igrali ili su prvi put ovdje. Neće svi moći igrati, ali će većina dobiti šansu. Naš prvi i osnovni cilj je pobjeda jer je rezultat bitan bez obzira što je prijateljski susret", rekao je Musa.

Musa se osvrnuo i na mečeve Lige nacija.

"Mogu se malo osvrnuti. Sutra nam je taj meč s Iranom i u pripremi smo za taj meč. Pripremali smo se na osnovu jedne utakmice koju su odigrali ove godine. Moja je želja da svi igrači budu zdravi i spremni za Ligu nacija. Istina je da smo oslabljeni, ali definitivno mislim da ćemo se dobro pripremiti za Nizozemsku i Italiji i ostvariti dobar rezultat".

Top Komentari

K79
Cim sam vidio sliku nije bilo potrebe da citam tekst !
6 0
Slobodas
Savez napolje !
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi