Čustović: Ovo je dobra prilika da damo šansu igračima iz Premijer lige

Pomoćni trener Zmajeva

Čustović: Ovo je dobra prilika da damo šansu igračima iz Premijer lige

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je danas prvi trening pred mečeve koji nas očekuju.

Zmajevi za dva dana igraju prijateljski meč na Koševu protiv Irana, a zatim i dvije teške utakmice protiv Nizozemske i Italije u okviru Lige nacija.

Pred ove mečeve oglasio se i pomoćni trener iz našeg stručnog štaba Adnan Čustović.

"Navikli smo na te neke situacije s korona periodom jer nam se to dešavalo u sebtembru i oktobru. Vidimo da je korona već ušla u sve klubove i evropske timove, situacija je teška, ali je za sve ekipe tako", rekao je Čustović i dodao.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ovo je dobra šansa da damo priliku igračima iz Premijer lige da se pokažu na ovim utakmicama, igračima koji su imali manju minutažu u prošlim mečevima i na njima je da pokažu da su s dobrim razlogom dobili poziv i da dokažu da mogu biti dio budućnosti naše reprezentacije".

"Što se tiče da li igramo na rezultat. Mi kao stručni štab i igrači ne volimo da gubimo tako da igrači moraju da imaju takmičarski duh da ne smijemo izgubiti u ovim mečevima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi