Musa: Rezultat će ovisiti o nama

Široki gostuje u Trebinju

Musa: Rezultat će ovisiti o nama

Momčad Širokog Brijega sutra će u okviru 10.kola BH Telecom Premijer lige gostovati u Trebinju kod Leotara.

Širokobriježani nisu startali u prvenstvu kako se očekivalo. Tek deveto mjesto sa 12 bodova nije cilj koji su na Pecari bili postavili na početku sezone, a ovo je vjerojatno i najlošiji start Širokog od kad se igra Premijer liga.

U reprezentativnoj stanci momčad Slavena Muse nije igrala prijateljske susrete osim onih međusobnih na treningu, te jednog susreta protiv juniora Širokog u kojem je uvjerljivo slavila prva momčad.

„Dobro smo radili u ovoj stanci na treninzima. Leotar je neugodan protivnik, kompaktna i dobro posložena ekipa, međutim, mislim da će rezultat ovisiti o tome kako mi uđemo u susret. Ovo je z nas dobra prilika za povratak na vrh i nadam se da ćemo dolje ostvariti dobar rezultat.“, rekao je uoči utakmice trener Širokog Slaven Musa.

Musa u Trebinju neće moći računati na kartonirane Ivankovića i Kordića dok su, uz već odavno odsutne Jurčevića i Landeku, za ovaj susret upitni Roskam i Damir Džidić.

Susret na Policama je sutra, subota 20.listopada, s početkom u 15:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.