Zeničani do važne trice protiv Viteza

Musa: Rezultatom zadovoljan, igrom ne

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika pobjedom su krenuli u nastavak Premijer lige BiH. Izabranici Slavena Muse večeras su pred više od 5.000 gledalaca s minimalnih 1:0 pobijedili Vitez, te smanjili zaostatak za Goškom na četiri boda.

Zeničani su danas igrali u grču, osjetio se taj pritisak rezultata, ali i da ekipa nije još uigrana. Na kraju najbitnija je pobjeda što je apostrofirao i trener Slaven Musa.

"Kako su igrači danas igrali u nekom grču, tako smo i mi na klupi bili veoma nervozni.Definitivno teška utakmica, pod moranjem, na kraju moramo biti zadovoljni pobjedom, zalaganjem, ali danas smo ostali dužni našim navijačima. Najbitnija su tri boda, čvrsta, teška utakmica, Vitez je dobro trčao, mi smo imali veliki posjed lopte, na kraju prelijep pogodak Šišića za tri boda. Rezultatom mogu biti zadovoljan, ali igrom sigurno ne, to u narednim utakmicama mora biti mnogo bolje", ističe Musa.

Čelik naredne nedjelje ima teško gostovanje u Gabeli, gdje ne smije pomisliti na poraz

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vitez je nesretno izgubio nekoliko utakmica u ovoj sezoni, ali vi nemate ništa kad vas neko hvali ili tapka po leđima. Gošk je danas nesretno kako kažu izgubio, ali oni nemaju ništa od toga jer nisu osvojili bodove. Isto tako mi smo danas igrali u grču bez neke ljepote, pa smo opet osvojili tri boda. Kod nas u ekipi ima igrača koji nisu igrali pola godine, to se osjeti na terenu, zato su izmjene koje sam napravio bile u tom pravcu. Gošk je danas izgubio, mi smo pobijedili, vidjet ćemo ko će biti uspješniji u nedjelju", kazao je Musa.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije