Musa: Sve misli su usmjerene na Čelik

Široki na Pecari dočekuje Čelika

Musa: Sve misli su usmjerene na Čelik

Najzanimljiviji susret četvrtfinala Kupa BiH  u srijedu će odigrati Široki Brijeg i Čelik na Pecari.

Širokobriježani su u odličnoj formi, uvezali su 6 pobjeda za redom, a u posljednja tri susreta Premijer lige postigli su 13 golova, a primili tek 1 na gostovanju u Trebinju u pobjedi nad domaćim Leotarom rezultatom 1:3.

„Nakon Travnika sve naše misli su usmjerene na susret sa Čelikom. Nema povreda i kartoniranih igrača osim Landeke koji je već od prije ozlijeđen, a treninzima se vratio i Jurčević.No, imamo još par treninga do utakmice pa ćemo vidjeti tko će istrčat na teren.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

Musa se osvrnuo i na momčad Čelika te istakao da su jedna kompaktna momčad od koje trener traži disciplinu.

„Ekipa Čelika dobro drži formaciju, kompaktna su ekipa od koje trener traži disciplinu u igri. Prema naprijed imaju tri dobra pojedinca koji mogu biti vrlo opasni. Naš cilj je da u prvoj utakmici postignemo gol-dva više.“, rekao je Musa.

Susret između Širokog Brijega i Čelika na rasporedu je u srijedu, 7. studenog, na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati. Obje utakmice između ove dvije ekipe bit će u izravnom prijenosu na BHT1 televiziji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.