Musa: Sve misli su usmjerene na Čelik

Široki na Pecari dočekuje Čelika

Musa: Sve misli su usmjerene na Čelik

Najzanimljiviji susret četvrtfinala Kupa BiH  u srijedu će odigrati Široki Brijeg i Čelik na Pecari.

Širokobriježani su u odličnoj formi, uvezali su 6 pobjeda za redom, a u posljednja tri susreta Premijer lige postigli su 13 golova, a primili tek 1 na gostovanju u Trebinju u pobjedi nad domaćim Leotarom rezultatom 1:3.

„Nakon Travnika sve naše misli su usmjerene na susret sa Čelikom. Nema povreda i kartoniranih igrača osim Landeke koji je već od prije ozlijeđen, a treninzima se vratio i Jurčević.No, imamo još par treninga do utakmice pa ćemo vidjeti tko će istrčat na teren.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

Musa se osvrnuo i na momčad Čelika te istakao da su jedna kompaktna momčad od koje trener traži disciplinu.

„Ekipa Čelika dobro drži formaciju, kompaktna su ekipa od koje trener traži disciplinu u igri. Prema naprijed imaju tri dobra pojedinca koji mogu biti vrlo opasni. Naš cilj je da u prvoj utakmici postignemo gol-dva više.“, rekao je Musa.

Susret između Širokog Brijega i Čelika na rasporedu je u srijedu, 7. studenog, na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati. Obje utakmice između ove dvije ekipe bit će u izravnom prijenosu na BHT1 televiziji.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.