Musa: Sve osim pobjede bilo bi ogromno razočaranje

Trener NK Vitez pred Široki Brijeg

Musa: Sve osim pobjede bilo bi ogromno razočaranje

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza danas će na svom stadionu dočekati Široki Brijeg.

 Nakon poraza od Čelika u srijedu, pobjeda se Vitežanima nameče kao imperativ, dok je tim sa Pecare uvezao dvije pobjede.

Svjesni su u Vitezu da ih čeka težak posao, ali i da nemaju prostora za bilo kakvo ekspermentisanje.

"Dolazim nam Široki Brijeg koji je zalutao u Ligu za opstanak, te se taj tim trebao boriti za mjesta koja vode u Evropu. Naša ekipa je u drugačijem raspoloženju, čeka nas izuzetno bitna utakmica i naš cilj je da što prije osiguramo opstanak. Sve osim naše pobjede danas će biti ogromno razočarenje, te mogu obećati da ćemo  ostaviti srce na terenu", kazao je trener Viteza Slaven Musa.

"Ja sam uvjeren da će svi igrači pružiti maksimum da pobjedimo, te želimo da odigramo dobru utakmicu bez obzira što je Široki malo mislima na tom meču Kupa u srijedu. Situacija za nas nije toliko alarmanta što se tiče stanja na tabeli", dodao je Musa.

Vitez ima velikih problema sa igračkim kadrom, tačnije povredama, a Musu raduje što će u kombinaciji biti oporavljeni Barišić i Kokot.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Viteza i Širokog Brijega igra se sutra sa početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti