Musa: Utakmice protiv Gruzije će nam mnogo značiti

„U-19“ reprezentativci sutra igraju

Musa: Utakmice protiv Gruzije će nam mnogo značiti

Bh. juniori će sutra u Doboj Kaknju odigrati prvu od dvije zakazane prijateljske utakmice sa selekcijom Gruzije.

Meč je na programu od 17:00 sati, a selektor Slaven Musa kaže da su pred ekipom značajni testovi uoči kvalifikacija:

„Ove dvije provjere će nam dosta značiti pred kvalifikacije. S obzirom na to da je dvomeč u zvaničnom terminu za prijateljske utakmice možemo računati i na igrače iz inozemstva, prije svih na Milana Savića i Jusufa Gazibegovića.Tu ima i nekih godinu dana mlađih momaka koje želimo da provjerimo", kazao je Musa za zvaničnu stranicu N/FSBiH, pa dodao:

"Nažalost, zbog povreda neće biti Marušića, Zilića i Alića. Imamović je već duže vrijeme takođe povrijeđen. U svakom slučaju, imaćemo još jednom priliku da se uvjerimo u kvalitete igrača sa kojim raspolažemo i svi koji su pozvani će dobiti šansu za igru. Očekujem da i mi u stručnom štabu riješimo neke nedoumice na nekim pozicijama, a nećemo zanemariti ni rezultat.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti